Офіціант, бармен



1. М. П. Мальська, О. М. Гаталяк, Н. М. Ганич
РЕСТОРАННА СПРАВА:
ТЕХНОЛОГІЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ
ОБСЛУГОВУВАННЯ ТУРИСТІВ
(ТЕОРІЯ ТА ПРАКТИКА)

https://drive.google.com/drive/folders/1gFH1UOnp8fBFx-HLenGQDhdctr-tCL7S

2.В. П. Самодай
А. І. Кравченко
ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ


3. Санітарія та гігієна ресторанного господарства
Методичні рекомендації
до самостійної роботи з вивчення курсу «Санітарія та гігієна
ресторанного господарства» для студентів зі спеціальностей
091700

http://elibrary.donnuet.edu.ua/1202/1/Simakova%20O.%2C%20Gluschko%20V._Gigiyena_%20i_%20sanitariya_v_otrasli_Method.%20_rec.pdf
«Технологія харчування» напряму 0917
«Харчова технологія та інженерія»»
денної та заочної форми навчання.


Немає коментарів:

Дописати коментар